Verf

Uitsluitend topmerken in de aanbieding

In onze winkel verdelen wij verf, coatings en machines van merken zoals Mathys, Sigma, 3M, Festool, FLEX en WAGNER. Welke schildersklus u ook in gedachten heeft, u bent steeds zeker van een goede prijs-kwaliteit en van producten die jarenlang meegaan. Krijg hieronder een voorsmaakje van de verven die wij aanbieden:

Decoratieve verven

In ons ruime assortiment vindt u verf om (buiten)muren, plafonds, daken, terrassen en balkons mee te schilderen. U kan er onder andere houten of metalen oppervlakken mee schilderen. Voor buitenschilderwerk kan u kiezen uit slijtvaste en extra dekkende verven.

Industriële verven & coatings

Om machines te onderhouden en te beschermen, hebben wij kwalitatieve industriële verven en coatings in ons gamma. Zo verkopen wij onder andere brandwerende verf voor betonnen en stalen oppervlakken, anticorrosieverf en brandvertragend vernis.
vloerverven

Vloerverven bestaande uit twee componenten​

Onze tweecomponentverven bestaan uit een lak en een verharder om uw vloer optimaal te beschermen. Na het aanbrengen is uw ondergrond bestand tegen zware belastingen (bv. vrachtwagens & heftrucks) en agressieve schoonmaakmiddelen. U kan de vloer bovendien eenvoudig reinigen.

Gespecialiseerde verven

Door hun steriele en bacteriedodende kenmerken lenen onze gespecialiseerde verven zich uitstekend voor de voedingsindustrie, dokterspraktijken en voor ziekenhuizen (bv. operatiezalen).

Verfmengmachine

Mocht ons assortiment niet de kleur bevatten die u zoekt, kunnen wij volledig op maat van uw wensen werken m.b.v. onze verfmengmachine. U hoeft ons enkel uw voorkeuren door te geven en wij gaan voor u aan de slag. Zo heeft u in een mum van tijd een unieke kleur in handen!  Heeft u slechts een kleine hoeveelheid verf nodig? Dan vullen wij voor u een spuitbus met het gewenste volume.