Behang

Sfeervolle accenten voor elke ruimte

Of u nu houdt van een klassieke en landelijke touch of van een moderne en strakke look, wij hebben behangpapier in alle stijlen in huis. We werken daarvoor samen met vaste partners. Lees hieronder meer over hun visie en troeven.

HookedOnWalls​

Dit designerbehangmerk, dat een onderdeel van de Arte groep vormt, is erg smaakvol, maar tegelijkertijd ook toegankelijk. Zowel particulieren als bedrijven vinden hun gading in het ruime assortiment, waarin de laatste trends binnen de sector vervat zitten. HookedOnWalls verrast u graag met originele patronen en kleuren.

Arte

Het behang van Arte kenmerkt zich door finesse en innovatie. De firma wordt wereldwijd geprezen voor zijn vernieuwende ontwerpen en is maar liefst actief in meer dan 80 landen. Arte streeft er met zijn behangpapier naar om verschillende sferen op uw muur te creëren, van rustgevend tot exotisch en van opvallend tot subtiel.

CASAMANCE

Het tijdloze design van CASAMANCE tilt uw interieur naar een hoger niveau. De Franse fabrikant geeft klassieke stijlen een originele toets. Daarbij staan luxe, kwaliteitsmaterialen en klassevolle patronen centraal.


Heeft u vragen over een van bovenstaande merken?

Aarzel dan niet om ons een seintje te geven!